Ångerrätt & garanti

PRÖVA-PÅ-GARANTI, Ångerrätt

Du har 14 dagars returrätt eller pröva-på-garanti, spara bara alla tillbehör och emballage. Bäst av allt är att vi betalar returen om du inte är nöjd med ditt köp. Detta gäller även företagskunder.
Ångerrätten gäller från det datum du tar emot varan.
Om varan är synligt begagnad med tydligt slitage och eller saknar tillbehör har vi rätt att dra av för värdeminskning av produkten, normalt 10%.

Ångerrätten gäller endast fysiska produkter, licensuppdateringar omfattas inte av ångerrätt.
Kontakta oss före en eventuell retur.


Garanti och reklamationsrätt - enligt konsumentköplagen

Vi säljer alla produkter med 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Alla garantier gäller ursprungsköparen i Sverige och resterande av Norden.

Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns i den fysiska produkten vid leverans. Produktgarantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion eller mjukvara, såsom ombyggnation eller egen konfigurering av produkten.

Är det fel på en vara du köpt kan du enligt konsumentköplagen bland annat ha rätt att kräva fri reparation, omleverans av en ny felfri vara eller att häva köpet och få pengar tillbaka. Läs mer här:  Konsumentverket om reklamationer

Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet krävs om du behöver utnyttja garantirätten.

Observera att det för företag gäller andra regler för garanti- och reklamationsrätt. Dock gäller 1 års garanti även för Företag. Företag har heller inte någon reklamationsrätt utöver sin garantirätt från leverantören.

Logga in