Pryltekniks diagnosverktyg och felkodsläsare ger dig möjligheten att ta mer kontroll över din bil och fördjupa dig i hur bilens system fungerar.
Oavsett om du är en proffesionell verkstad eller privatperson så behövs rätt verktyg för att hjälpa dig med felsökningen av moderna bilar.
Vi saluför allt från enkla handhållna diagnosverktyg till avancerade system som passar professionella bilverkstäder. Vi erbjuder även andra specialistverktyg inom bilverkstad såsom ultraljudstvättar, rökmaskiner och fordonsoscilloskop.

Vi har även produkter relaterade till bilbatterier så som batteritestare, batteriladdare och starthjälp/jump starter som hjälper dig att få igång ditt bilbatteri.

Prylteknik är auktoriserad återförsäljare för alla produkter vi säljer, er garanti att slippa tråkigheter.
Dessutom är vi mer generösa än de flesta då vi erbjuder telefonsupport 0321777170, fri retur samt rådgivning.

Nedan har vi samlat de vanligaste frågorna som brukar ställas av våra kunder. Hittar du inte svaret på din fråga så tveka inte utan hör av dig till oss.

Allmänt om Prylteknik

 • Har ni telefonsupport?
  Ja, ring oss 0321-77 71 70 så hjälper vi dig.
 • Erbjuder ni delbetalning?
  Ja, genom Klarna kan du som privatperson välja att dela upp ditt köp i 3, 6 eller 12 månader.
  Aktuella priser och räntor hittar ni kassan.

  Vi erbjuder ingen delbetalning till företag.
 • Varför skall man handla av Prylteknik?
  Prylteknik är ett personligt företag med stor servicekänsla. Vi har valt att sälja utvalda handhållna diagnosverktyg som vi vet fungerar väl och är lättanvända för användaren. Valet har vi inte hittat på själva, vi har märkt att våra kunder efterfrågar lättanvända felkodsläsare i en redan avancerad felsökningsmiljö. Prylteknik har sedan starten 2009 haft ca 25000 kunder, ett bevis på att vi behandlar våra kunder med stor respekt.

  Bland våra kunder finns MECA, Mekonomen, bildemonteringar, bilverkstäder, gymnasieskolor, kommunal förvaltning, privatpersoner m.fl.

  Vi säljer och ger samma service till alla, stora som små.

  Med egen erfarenhet av alla verktyg vi saluför och en gedigen supportfunktion, samt ett stort kunnande inom bildiagnos hoppas vi kunna ge er hjälp och råd inför ert val.
  Prylteknik är auktoriserad återförsäljare för alla produkter vi säljer, er garanti att slippa tråkigheter.
 • Är ni auktoriserad återförsäljare för era diagnosverktyg?
  Ja, vi säljer endast äkta verktyg med direkt support från tillverkaren. Kopior är vanligt förekommande bland Autel och Otofix, handla med försiktighet.
 • Fakturerar ni kommuner och statlig förvaltning?
  Ja, vi kan fakturera direkt från oss efter era önskemål. Vi kan även erbjuda e-faktura. Kontakta oss för mer information och order.
Logga in