Om Prylteknik

Prylteknik är inte bara en webbshop för bildiagnos, vi kan bildiagnos och hjälper gärna till med frågor som rör mer än bara inköp. Har du frågor efter ditt köp om bilens felkoder och användningen av ditt verktyg så hjälper vi gärna till.

Vi har tillgång till Autodata, en av världens största leverantörer av fordonsdata. Vi erbjuder obegränsad telefonsupport för alla kunder, även flera år efter köp. Vi har ett tätt samarbete med våra generalagenter och även ni som slutkund får tillgång till deras kunnande genom oss.
Behöver ni hjälp med uppdateringar av enhetens mjukvara, inga problem! Vi erbjuder uppdateringshjälp för våra verktyg. Då sköter vi hela jobbet åt er till en låg avgift. Att använda och underhålla diagnosverktyget har aldrig varit enklare.
Vi strävar efter en långvarig relation med våra kunder och ser gärna att ni återkommer till oss vid framtida förfrågningar.

Prylteknik är ett personligt företag med stor servicekänsla! Vi har valt att sälja utvalda handhållna diagnosverktyg som vi vet fungerar väl och är lättanvända för användaren. Valet har vi inte hittat på själva, vi har märkt att våra kunder efterfrågar lättanvända felkodsläsare i en redan avancerad felsökningsmiljö. Prylteknik har sedan starten 2009 haft ca 100 000 kunder, ett bevis på att vi behandlar våra kunder med stor respekt.

Bland våra kunder finns MECA, Mekonomen, bildemonteringar, bilverkstäder, privatpersoner, gymnasieskolor, kommunal förvaltning, staliga myndigheter, m.fl.

Vi säljer och ger samma service till alla, stora som små.

Med egen erfarenhet av alla verktyg vi saluför och en gedigen supportfunktion, samt ett stort kunnande inom bildiagnos hoppas vi kunna ge er hjälp och råd inför ert val.
Prylteknik är auktoriserad återförsäljare för alla produkter vi säljer, er garanti att slippa tråkigheter.


Prylteknik 7H AB
Timmele Alarp 102
52392 Timmele

Telefon: 0321-777170
E-post: info@prylteknik.se
Organisationsnummer 559329-1189
Momsregistreringsnummer SE559329118901

Bolaget är godkänd för F-skatt

Logga in