Autel AP200 diagnosverktyg felkodsläsare för Smartphone i gruppen Produkter / Felkodsläsare / Autel hos Prylteknik 7H AB (100-714)
Autel AP200 diagnosverktyg felkodsläsare för Smartphone
Autel AP200 diagnosverktyg felkodsläsare för Smartphone
Autel AP200 diagnosverktyg felkodsläsare för Smartphone
Autel AP200 diagnosverktyg felkodsläsare för Smartphone

Autel AP200 diagnosverktyg felkodsläsare för Smartphone

1990 kr
Felkodsläsare från Autel som enkelt kopplas till telefonen över Bluetooth

Passar både Android och iPhone

Mycket god täckning i mjukvaran

Ett bilmärke ingår, köp till fler vid behov direkt i appen.

Du kan enkelt maila diagnosrapporten med felkoder direkt från din smartphone.
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Artnr: 100-714
 • Produktbeskrivning
 • Nu finns det äntligen en trådlös OBD2 bluetooth OBD2 felkodsläsare som kopplas till telefonen och som inte en leksak.

  Vi har testat många genom åren men ingen bjuder på någon vidare funktionalitet. Det brukar på sin höjd röra sig om att man kan läsa och radera motorfelkoder och kontrollera livedata, dvs samma funktion som vilket generell OBD2 läsare som helst. Det finns några bättre varianter som Vpecker men Autel AP200 är överlägsen.

  I köpet av Autel AP200 ingår en valfri mjukvara och löpande uppdateringar för ett bilmärke, denna förfaller inte, sedan kan du köpa till fler bilmärken direkt i appen på din telefon. Priset är 265kr/år och  du får löpande uppdateringar även av dessa extra bilmärken så länge du betalar varje år. Om ni inte förnyar licensen så försvinner köpta mjukvaraor och ni måste då köpa om dessa för att få tillgång till dessa igen.

  Värt att tänka på är att om du byter telefon eller om datan går förlorad måste alla bilmärken som ni inte har aktiv licens på köpas på nytt, det finns ingen chans till återställning av mjukvaran om giltig licens saknas. 

  Så är du ute efter en riktigt vass utrustning för ett eller fler bilmärken så är detta ett givet val. Speciellt om du har en nyare bil som inte de enklare Autelverktygen klarar av att exempelvis släcka serviceindikatorn på.

  Autel AP200 felkodsläsaren klarar beroende på bil: motor, airbag, abs, transmission, DPF (partikelfitler), EPB(elektrisk P-broms), SAS (styrvinkelkalibrering) BMS (batteriregistrering) Oil reset (service reset) Immobilizer nyckelfunktioner, luftfjädring, spridarkodning, gasspjäll grundinställning mm. Många av dessa funktioner återfinns bara i de dyrare verktygen.

  Autel AP200 mjukvara ligger närmast Autel MX808 i jämförelse, vilket är smått fantastiskt med tanke på det låga priset.

  Med Autel AP200 får ni tillgång till Autels avancerade mjukvara som körs i många av de dyrare Autelmaskinerna. Det innebär att du nu kan få tillgång till mjukvara som bara återfinns i de dyrare autelmaskinerna och det gör också att stödet för bilar och årmodeller är till och med bättre än många av Autels handverktyg.

   

   

 • Egenskaper
 • Nedladdning

Andra köpte även

Logga in