Maxisys Ultra framtidens diagnosverktyg OBD2 felkodsläsare i gruppen Produkter / Felkodsläsare / Autel hos Prylteknik 7H AB (200-556)
Maxisys Ultra framtidens diagnosverktyg OBD2 felkodsläsare
Maxisys Ultra framtidens diagnosverktyg OBD2 felkodsläsare
Maxisys Ultra framtidens diagnosverktyg OBD2 felkodsläsare
Maxisys Ultra framtidens diagnosverktyg OBD2 felkodsläsare
Maxisys Ultra framtidens diagnosverktyg OBD2 felkodsläsare

Maxisys Ultra framtidens diagnosverktyg OBD2 felkodsläsare

73900 kr
 
Leverans:  3-6 arbetsdagar
Artnr: 200-556
 • Produktbeskrivning
 • Nu är den här, den nya Maxisys-Ultra från Autel!

  Det har tillkommit en hel del viktiga uppgradering mot den gamla Maxisys-serien. Nya Maxisysserien består av MS909, MS919 och ULTRA. Detta är MSULTRA, toppmodellen i serien! Autel Maxisys Ultra har fått helt ny hårdvara, numera ingår högupplöst skärm, snabbare dual-wifi och större batteri även i instegmodellen. Med Maxisys Ultra får ni även det nya VCMI:et ett traditionellt trådlöst VCI men med inbyggt 4-kanals oscilloskop/multimeter! VCMI har även inbyggd vågformsgenerator vilket kan mata ut olika signaler för att simulera sensorsignaler och givare.

  Dessutom så ingår dockningsstation, mer lagringsutrymme och större 12,9" skärm på Maxisys ULTRA. Detta är den kraftfullaste platta och mjukvara Autel har i sitt sortiment.

  Autel Maxisys ULTRA hjälper er även med guidad felsökning vid många uppkomna felkoder, då visas steg för steg bilder som visar hur ni skall koppla in oscilloskopet på fordonets kablage och mäta spänning eller signaler. Ni bekräftar sedan vilka mätvärden ni får tillbaka och programmet guidar er i den fortsatta processen.

  Men viktigaste förändringar tycker vi är nativestödet för CAN-FD (CANBUS-Flexible Data) och DoIP. CAN-FD är nära ett standardprotokoll från årsmodell 2016 och framåt och är en vidareutveckling av vanliga CANBUS.

  Störst nyhet är dock inbyggt DoIP stöds, vilket är det nya protokollet som Volvo, Mercedes, BMW mfl använder på sina nya bilar. Hållet du på med Volvo så behövs DoIP redan från 2016 och fram för att få tillgång till alla system och moduler.

  J2534-interfacet ingår nu på alla modellerna samt så finns det även stöd för RP1210/ISO22900 vilket används på de tyngre fordonen.

  Maxisys MSULTRA är helt enkelt byggd för att ta dig många år in i framtiden, snabb hårdvara och fullt stöd för samtliga protokoll möjligör detta.

  Nya Maxisys MSULTRA ger dig stöd för över 80 bilmärken och inkl superbilar/exklusiva bilmärken.

  Den nya funktionen Topology-mapping innebär att du ser en trädstruktur över de olika modulerna i bilen och ser hur de är ihopkopplade och hur nätverket är uppbyggt.

  ADAS - kompatibel (licens måste köpas) så kan du använda din Ultra med alla ADAS-utrustningar som erbjuds av Autel.

  Splitscreen kompatibel - möjliggör att titta på oscilloskopet i realtid samt vara inne i diagnosmjukvaran samtidigt. Skärmen delar i två ytor där man enkelt kan styra exempelvis en utsignal och se det direkt på oscilloskopet. På MS919 kan man inte göra detta med delad skärm utan man måste växla mellan de två apparna, oscilloskopet och diagnosmjukvaran. Maxisys Ultra är enklare att använda vid dessa tillfällen.
  • Operativ: Android 7.0

  • Engelskt språk

  • Processor: 2.3GHz+1.7GHz - Samsung Exynos 8895V Octa-core

  • Skärm: 12.9-inch 2732 x 2048 TFT-LCD Asahi glass

  • RAM: 4GB

  • Lagring: 256GB

  • Batteri: 18000mAh - 8 timmars batteritid

  • Bakre kamera: 16MP / Främre kamera: 5MP

  Inkluderas:

  • MaxiFlash VCI med J2534, RP1210, ISO 22900, D-PDU,

  DoIP/CAN FD & Mega CAN Protocols

  Levereras i hård plastväska, inkl OBD2 VCI interface samt engelsk manual. 1 års uppdateringslicens och telefonsupport ingår vid köp! Vi kan ombesörja nya licens till er i framtiden. Se våra aktuella priser här.

 • Egenskaper
 • Nedladdning

Andra köpte även

iCarsoft CR MAX OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg alla bilmärken touchplatta
REA
Toppsäljare!
3790 kr 3990 kr
Köp
 Konfiguration iCarsoft CR MAX/CR GENIUS
REA
199 kr 349 kr
Köp
Konfiguration iCarsoft
REA
Icarsoft Ltd
99 kr 199 kr
Köp
Logga in