6
Otofix D1 Lite OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner i gruppen Produkter / Felkodsläsare / Otofix hos Prylteknik 7H AB (200-410)
Otofix D1 Lite OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner
Otofix D1 Lite OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner
Otofix D1 Lite OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner
Otofix D1 Lite OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner
Otofix D1 Lite OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner
Otofix D1 Lite OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner
Otofix D1 Lite OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner
Inkl 2års licens!

Otofix D1 Lite OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner

7990 kr / 7490 kr 7490 kr

Tidigare lägsta pris

7490 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Artnr: 200-410

Tillbehör

OTOFIX BT1 LITE batteritestare & batterianalys
Nej Ja
Köp
Autel Chrysler 12+8 adapter SGM bypass kabel
Nej Ja
Köp
 • Produktbeskrivning
 • OTOFIX D1 LITE är ett kraftfullt dubbelriktat diagnostikverktyg som ger dig funktionerna och täckning även för de nyare bilarna.
  Otofix D1 LITE från Autel är ett verktyg som rekommenderas varmt eftersom det är kompatibelt med även nyare Volvo, BMW, VAG med mer. Mjukvaran kommer från Autel vilket gör att denna maskin är till och med bättre än storsäljaren MX808 och är den modellen som vi rekommenderar till alla i prisklassen 8000-10000kr. Otofix D1 LITE är ett fullt tillräckligt verktyg även för den mindre verkstaden och passar alla som verkligen vill ha en fullpackad funktionalitet som står redo för nästan allt utan att kosta onödigt mycket.

  Man skulle enkelt kunna beskriva Otofix som en slags budget-Autel där ni får mycket mer funktioner än i traditionella Autels verktyg och hos oss alltid 2 års mjukvarulicens på alla Otofix. Dessutom är plattorna från Otofix nyutvecklade och har stöd för nya DoIP-protokollet redan från instegsnivå. Både budgetvänligt och framtidssäkert. Ett smart och ekonomiskt bra val!

  OTOFIX D1 LITE är liten och lätt professionellt diagnostikverktyg med en 7-tums pekskärm som huvudsakligen fokuserar på läsning och radering av felkoder för all moduler samt olika återställningstjänster som oljereset, EPB, SAS-kalibrering, DPF regenerering etc. Dessutom stödjer den DoIP på Landrover, Jaguar och BMW tack vare det nya fordons-VCI:et.

  OTOFIX D1 LITE är ett kraftfullt dubbelriktat diagnostikverktyg som ger en enda lösning. Fullständig systemdiagnos, omfattande servicefunktioner, aktiva test och nära OE-nivådiagnos och DTC-analys.

  Skillnaden mellan Otofix D1 Lite och D1 är att D1 har stöd för VAG's guidade funktioner och VAG online codning. Jobbar du mycket med VAG märken och vill exempelvis låsa upp dieselvärmare så rekommenderar vi Otofix D1. I övrigt är både verktygen helt lika.  Omfattande fordonstäckning för mer än 80 amerikanska, asiatiska och europeiska fordonsmodeller.
  Funktioner för koder, levande data, aktivt test, ECU-information, anpassning, matchning osv.
  Data Manager sparar kund- och fordonsregister, skannerdata och teknikeranteckningar för framtida granskning Läsa/rensa koder för alla tillgängliga system.
  Visa livedata i text, diagram och analogt för enkel granskning av data.
  Stödjer bi-directional test/aktiv test för att aktivera elkomponenter i bilen.
  Auto VIN-tekniken kan automatiskt identifiera fordonets märke, modell och årsinformation för de flesta modeller.
  Stöder batteridiagnostik med BT1 Lite Smart Battery Tester (köps separat).
  OTOFix D1 Lite stöder externa anslutningar: USB OTG Type-C / USB Host Type-C

  2. Fullständiga OBD II-diagnostiska funktioner:

  OTOFIX D1 Lite kan läsa och rensa felkoder, visa livedata och ECU-information. Utföra dubbelriktad bildiagnostik: starta pumpar, motorer, slå på funktioner med mera.

  1. Hjälper till att upptäcka misständning, bränsleinsprutning, luft- och bränsleförhållande och avgasutsläppsvillkor i motorsystemet för att förbättra fordonets prestanda, spara energi och minska avgasutsläppen.

  2. Spelar en viktig roll för säkerhetskörning när din bil glider eller är svår att växla, kan detta diagnosverktyg räkna ut problemen via läsning av koder i Transmissionssystemet eller kontrollera hälsostatusen via visning av livedata.

  3. SRS, Safety Restraint System, (Airbag) består av kollisionssensorer, en styrmodul och själva krockkuddarna, och det här diagnostiska verktyget kan upptäcka varje elektronisk parameter för att kontrollera dess hälsostatus.

  4. Upptäck ABS-problem och hämta ABS-koder. Att diagnostisera ett ABS-problem bör alltid börja med en visuell inspektion av alla bromskomponenter, därefter måste du hämta ABS-koder för att berätta var problemet finns, och det är vad OTOFIX D1 Lite gör för dig.  30 servicefunktioner

  OTOFIX D1 Lite ger dig servicefunktioner som vanligtvis utförs på verkstäder, bland annat: Återställning av oljeservice, EPB, DPF, TPMS (läser koder), BMS, säten, kilometerräknare, avluftning av bromsar, DPF, Immonycklar, injektor, ändra däckstorlek (anpssa hastighetsmätare), TEC learn, SAS, luftfjädring, gasspjäll, grundinställning av dörrar/fönster motorer, strålkastare, Transmissionsadaptions, återställning av krockkuddar,

  Återställning av olja: Påminnelsen om oljelivslängd måste återställas varje gång oljan byts, så att systemet kan beräkna när nästa oljebyte krävs. OTOFIX D1 Lite Utför nollställning för att systemet för motoroljelivstid ska kunna beräkna ett optimalt intervall för oljelivsbyte enligt fordonets körförhållanden.

  Elektronisk parkeringsbroms (EPB): innefattar avaktivering och aktivering av bromskontrollsystemet, hjälp med kontroll av bromsvätska, öppning och stängning av bromsbelägg och inställning av bromsar efter byte av skivor eller belägg.

  TPMS: Läser och rensar grundläggande TPMS-felkoder.

  Styrvinkelsensor (SAS): Kalibrering av styrvinkelsensorn lagrar permanent det aktuella rattläget som det raka framåtläget i styrvinkelsensorns EEPROM. Därför måste framhjulen och ratten ställas in exakt i det raka framåtläget före kalibrering. Dessutom läses även fordonets identifikationsnummer från kombiinstrumentet och lagras permanent i EEPROM för styrvinkelsensorn 59. När kalibreringen är klar rensas felminnet för styrvinkelsensorn automatiskt.

  Dieselpartikelfilter (DPF): Funktionen för dieselpartikelfilter (DPF) hanterar DPF-regenerering, inlärning av DPF-komponentbyte och inlärning av DPF efter byte av motorstyrenhet.

  ABS-luftning: Lufta bromsarna genom att starta ABS pumpen.

  Batterihanteringssystem (BMS): Batterihanteringssystemet (BMS) gör det möjligt för skanningsverktyget att utvärdera batteriets laddningstillstånd, övervaka närströmmen, registrera batteribyte och aktivera fordonets viloläge.
  4. Fordonets täckning

  Omfattande fordonstäckning för mer än 80 amerikanska, asiatiska och europeiska fordonsmärken Exceptionell systemtäckning på OE-nivå för alla elektroniska system Fullständiga funktioner för koder, levande data, aktivt test, ECU-information, anpassning, matchning etc.

  Observera dock att antalet tillgängliga funktioner varierar beroende på bilmärke/årsmodell/bilmodell, det är inte säkert att alla funktioner stöds på specifikt fordon.


  OS: Android 9.0 Operativsystem
  Processor: 4x ARM Cortex-A35 (1,5 GHz) processor
  DDR: 2GBMinne: 64Gb
  7" LCD kapacitiv pekskärm
  Kamera: 8M bakre kamera
  Batteri: 5800mAh batteri


  Här kan du se jämförelse mellan de olika Otofix diagnosverktygen

  Täckningslistor för OTOFIX:
  https://www.otofixtech.com/vehicle-coverage/coverage2
 • Egenskaper
 • Nedladdning

Se fler varor

Otofix IM1 0BD2 Nyckelprogrammering & diagnosverktyg scanner
REA
Inkl 2års licens!
12990 kr 14990 kr
Köp
Otofix D1 PRO OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg bildiagnostik scanner
REA
Inkl 2 års licens!
16790 kr 18290 kr
Köp
Otofix IM1 aktivering av fordonsdiagnos
1890 kr
Köp

Andra köpte även

Logga in