OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg DOIP J2534 felkodsläsare i gruppen Produkter / Felkodsläsare / Otofix hos Prylteknik 7H AB (200-417)
OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg DOIP J2534 felkodsläsare
OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg DOIP J2534 felkodsläsare
OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg DOIP J2534 felkodsläsare
OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg DOIP J2534 felkodsläsare
OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg DOIP J2534 felkodsläsare
OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg DOIP J2534 felkodsläsare
OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg DOIP J2534 felkodsläsare
Inkl 2 års licens!

OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg DOIP J2534 felkodsläsare

31990 kr
Antal: 
Leverans:  7-10 arbetsdagar
Artnr: 200-417

Tillbehör

 • Produktbeskrivning
 • OTOFIX EvoScan Ultra diagnosverktyg

  EvoScan Ultra är ett ursinnigt starkt diagnosverktyg med det allra senaste som DoIP, J2534 pass-through, CAN-FD, Renault & FCA Secure Gateway, Topologi-karta, VAG guided functions mm.

  Evoscan Ultra är Otofix motsvarighet till Autel MS909 och är väldigt likt i funktionerna.


  [OTOFIX har tillkännagivit det senaste toppskiktet av diagnostiska skanningsverktyg EvoScan Ultra i år. Det överträffar bilskannrar på OE-nivå och integrerar allt som experter behöver för att bekvämt diagnostisera/undersöka/reparera fordonsproblem, allt på ett ställe: Online E.CU-programmering/kodning, topologikartläggning, personalisering, guidade funktioner, Remote Expert (vid aktivering), diagnostik av hela systemet, etc. med stöd av branschledande teknik och mycket fördelaktigt för att öka din verksamhet.  [ECU-programmering & kodning] Denna bildiagnostikskanner erbjuder E.CU-programmering/kodning som leder konkurrenterna med en betydande 20 %-ig marginal när det gäller biltäckning och noggrannhet: 1) Online-programmering för avancerade modeller av Benz/BMW/Mini; 2) Offline-programmering för Ford/Land Rover/Jaguar; 3) Online/offline-kodning för att göra matchning efter ECU-utbyte som en barnlek; vilket de flesta eftermarknadsscanningsverktyg INTE stöder. *För mer information, se följande sida.

  https://www.otofixtech.com/vehicle-coverage/coverage2

  [J2534/RP1210/D-PDU & CAN-FD/DoIP] Kompatibel med protokollen för J2534/RP1210/D-PDU, kan detta J2534 omprogrammeringsverktyg arbeta med OE-programvara för att få kostnadseffektiva OE-uppgraderingar utan att använda dyra OE-skanningsverktyg. Det stöder också CAN-FD/DoIP för nya modeller från BM.W/Land Rover/Jaguar/G.E. Detta är en bilskannerdiagnostik för alla bilar som betjänar 80+ märken/10000+ modeller och uppdateras kontinuerligt i takt med att fordonen utvecklas, med mer frekvent förnyelse som överträffar konkurrenterna med över 1 år.

  [40+ Specialfunktioner och aktiva tester] Du kan göra nästan alla bilreparationer i den här bildiagnostikskannern, inklusive 40+ vanligt förekommande funktioner som oljereset/EPB/BMS/Injector Coding, etc. med en enda beröring. Den fullständiga sviten av dubbelriktad kontroll kan utfärda direkta kommandon till fordonets E.CU för åtgärdstestning, exakt diagnostisering av funktionsfel för högeffektivt arbete. Denna skanner för bil är utan tvekan ett stort värde för verkstadstekniker eftersom den sparar kraftigt både tid och pengar.  [Guided Function & AutoAuth]

  När du ansluter det här diagnostiska verktyget till V-W/Aud.i/Skoda/Seat kommer dess Guided Function att analysera systemen och ge steg-för-steg-instruktioner för att slutföra sensorkalibrering, matchning med mera. Följ bara den enkla guiden. Till skillnad från snap-on-skannrar stöder EvoScan Ultra SGW-gatewayåtkomst via registrerad AutoAuth för att diagnostisera 2017+ FCA-SGW-fordon. Stöd för Renault-gateway är också tillgängligt när Renault-programvaruversionen är V4.50 och högre.

  [Optimal användarupplevelse]

  Detta är ett fenomenalt diagnostikverktyg som är skräddarsytt för proffsmekaniker: 1) Med en översiktlig systematisk topologikartläggning i färger kan man enkelt lokalisera fel i olika E.CU-moduler. Klicka bara på modulen för att kontrollera. 2) Den banbrytande AutoScan 2.0-tekniken ökar skanningshastigheten avsevärt med över 3X snabbare än andra bildiagnostikskannrar på marknaden och fungerar på Ben.z, BM.W, V.W, GE, For.d, Chrysler, Nissan, Toyota, Hyundai-Kia, Honda, Renault, PSA med flera.

  [Remote Expert & Cloud Report]

  Med EvoScan Ultra kan du ansluta till experter via internet för att få teknisk hjälp på distans i realtid, en mot en, om du fastnar i ett obekant fordonsproblem (för icke-europeiska användare ENDAST för att öppna tjänsten). Dessutom har detta OBD2-skannerdiagnosverktyg molnbaserad rapporthantering: enkelt att dela och visa testrapporter på alla dina smarta enheter som surfplattor/pc/telefoner via QR-koder/e-post/SMS etc. med en enda knapptryckning.

  OTOFIX EvoScan Ultra täcker detta diagnostiska skanningsverktyg med en 2-årig mjukvaruuppgradering för att lägga till nya funktioner, åtgärda systemfel, utöka biltäckningen och förbättra användarupplevelsen, vilket sparar dig kostnader för programvaruförnyelse.
  J2534/RP1210/D-PDU och pass-thru-enhet/VCI för E.CU-programmering med OE-programvaruprenumeration
  DoIP/CAN-FD för att säkerställa täckning av nya fordon.
  AutoAuth för 2018+ FCA SGW, Skip gateway för Renault secure gateway fordon.

  AutoScan 2.0 och kartläggning av topologi

  3X snabbare hastighet för snabb åtkomst till alla system och för att lokalisera fel.
  Visa olika hälsostatus i olika färger
  Visa kommunikationsstrukturen mellan moduler
  Visa diagramträdet i detalj genom att zooma in och ut.
  Klicka bara för att kontrollera systemfel och snabbt köra diagnostik.

  OTOFIX EvoScan Ultra Specifications
  Processor:Qcom octa-core
  Operating System:Android 11.0
  DDR: 4GB
  Storage: 128GB
  Display: 10.4"LCD touchscreen
  Battery: 7250mAh
  Camera:5M+8M
  Connectivity: USB/Bluetooth
  Wi-Fi: Wi-Fi 5
  Storage Temperature: -10 to 60C (14 to 140F)
  Operating Temperature: 0 to 50C (32 to 122F)
  VCI: V1 Flash


  Här kan du se jämförelse mellan de olika Otofix diagnosverktygen
  Täckningslistor för OTOFIX:
  https://www.otofixtech.com/vehicle-coverage/coverage2
 • Egenskaper
 • Nedladdning

Se fler varor

VCI V1 Flash Otofix Evoscan IM2
6250 kr
Köp
Otofix IM1 aktivering av fordonsdiagnos
1890 kr
Köp
OTOFIX BT1 LITE batteritestare & batterianalys
1890 kr
Köp

Andra köpte även

Konfiguration OTOFIX
REA
OTOFIX - by Autel
199 kr 399 kr
Köp
iCarsoft CR MAX OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg alla bilmärken touchplatta
REA
Toppsäljare!
3790 kr 3990 kr
Köp
 iCarsoft CR PRO+ felkodsläsare 2nd generation OBD2 scanner alla märken
REA
Toppsäljare!
3390 kr 3590 kr
Köp
Konfiguration iCarsoft
REA
Icarsoft Ltd
99 kr 199 kr
Köp
Logga in