Topdon Phoenix Scope | 4 kanaler Oscilloskop | Fordonsoscilloskop i gruppen Produkter / Specialverktyg / Oscilloskop fordon hos Prylteknik 7H AB (500-121)
Topdon Phoenix Scope | 4 kanaler Oscilloskop | Fordonsoscilloskop

Topdon Phoenix Scope | 4 kanaler Oscilloskop | Fordonsoscilloskop

8790 kr
 
Leverans:  3-6 arbetsdagar
Artnr: 500-121
 • Produktbeskrivning
 • Phoenix Scope gör det möjligt för tekniker att snabbt diagnostisera problem med fordonselektronik och kablage. Den fångar snabbt upp kretssignaler och visar signalvågformer i långsammare hastighet för samtidig observation och analys. Dessutom kan den spela in testade signalvågformer och spela upp dem igen för ytterligare observation och felanalys.

  23 olika typer av automatiska mätningar

  Den här funktionen visas på en skärm och är lätt att överblicka. Den stöder val och rensning med en knapptryckning, vilket gör att man slipper bläddra och söka, vilket gör automatiska mätningar användbara och bekväma.

  Kraftfull triggerfunktion: Denna funktion stöder kant, pulsbredd och andra triggers. Enkel och intuitiv inställning med snabb växling av triggerkälla gör de svåraste delarna av användningen av skopet extremt enkla.

  Högt minnesdjup

  Med ett minnesdjup på upp till 50 M i kombination med zoomteknik gör Phoenix Scope det möjligt att visa både helhet och detaljer. Det övre området kan bläddras igenom globalt och det nedre området kan sökas efter detaljer, vilket gör felsökningen mer än dubbelt så snabb.

  Särskild snabb lagringsfunktion

  Jämfört med vanliga scopes som kräver 3 till 5 steg kan Phoenix Scope spara vågformer med bara ett tryck, vilket minskar spartiden med mer än 70%.

  Bekväm användning av markören

  Du kan öppna horisontella och vertikala markörer separat med en enda tryckning. Varje markör kan dras oberoende av varandra. Markörspårning uppnås direkt genom en enkel markeringstryckning, vilket ökar den totala effektiviteten med mer än 80%.

  Mjuk tangentbordsinmatning

  Vid inmatning av namn och tecken kan vanliga scop endast använda ratten för att välja tecken ett och ett. Phoenix Scope stöder mjuk tangentbordsinmatning, vilket förbättrar effektiviteten med mer än 90%.

  Anpassningsbara och laddningsbara systeminställningar

  Olika systeminställningar finns tillgängliga och kan sparas som konfigurationsfiler. Detta gör att du kan ladda konfigurationsfiler direkt för att visa dem enligt dina önskemål utan att behöva ställa in dem upprepade gånger.

  Inspelning och uppspelning av vågform

  Vågformen kan spelas in och sparas i ett specificerat format, som kan återkallas direkt senare och visas som referensvågform för motsvarande kanal.

  Stöd för matematiska operationer på vågformer

  Denna funktion stöder beräkningar av addition, subtraktion, multiplikation och division av tvåkanaliga vågformer samt Fast Fourier Transform.

  Stödjer en mängd olika tester inom fordonsindustrin

  Denna funktion stöder kretstester, sensortester, ställdons- och tändningstester, kommunikationstester, kombinationstester etc. Olika parametrar och specifika anslutningsmetoder är förinställda för varje typ av test.

 • Egenskaper
 • Nedladdning

Se fler varor

Andra köpte även

iCarsoft CR MAX OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg alla bilmärken touchplatta
REA
Toppsäljare!
3790 kr 3990 kr
Köp
 Konfiguration iCarsoft CR MAX/CR GENIUS
REA
199 kr 349 kr
Köp
Konfiguration iCarsoft
REA
Icarsoft Ltd
99 kr 199 kr
Köp
Logga in