Felkodsläsare från Autel hjälper er att läsa och radera felkoder

Autels bildiagnosverktyg och OBD2 läsare klarar det mesta inom bildiagnostik. Vi tillhandahåller verktyg för privatpersoner som vill själv nollställa serviceindkatorn eller släcka motorlampan själv, det görs enkelt genom OBD2 diagnos. De mer avancerade modellerna som exempelvis Maxisys erbjuder oslagbar täckning till ett mycket mer attraktivt pris än konkurrenterna som Bosch KTS och Autocom.  Inga abbonmang eller andra avtal, du äger själv ditt verktyg och väljer själv över framtida uppdateringar. Autel är en ledande global aktör och växer på alla marknader tack vare deras väldigt uppskattade produkter och mjukvaruutveckling.

 

Autel Intelligent Tech är ett globalt R&D bolag grundat 2004 inom bildiagnostik och erbjuder felkodsläsare som fungerar på en global marknad. Filialer finns i USA, Tyskland och England. Bolaget har nått stor framgång på den globala marknaden tack vare sin lättarbetade mjukvara för både OBD1 och OBD2 samt sitt överlägsna stöd till ett konkurrenskraftigt pris.  Prismodellen baseras inte på aktiva licenser vilket är vanligt i branchen utan det är upp till användaren själv att köpa till uppdateringar allt eftersom behovet uppstår. En felkodsläsare från Autel är en investering oavsett om ni driver bilverkstad eller är privat bilägare som behöver radera felkoder i bilen.

Alla Autels felkodsläsare inkluderar 1 års fria uppdateringar på Maxisys och MX/TS-serien, övriga modeller har helt kostnadsfria uppdateringar.