16
Topdon Ultradiag diagnosverktyg och nyckelkodning immobilizer 2in1 i gruppen Produkter / Felkodsläsare / Topdon hos Prylteknik 7H AB (500-515)
Topdon Ultradiag diagnosverktyg och nyckelkodning immobilizer 2in1
Topdon Ultradiag diagnosverktyg och nyckelkodning immobilizer 2in1
Topdon Ultradiag diagnosverktyg och nyckelkodning immobilizer 2in1
Topdon Ultradiag diagnosverktyg och nyckelkodning immobilizer 2in1
Topdon Ultradiag diagnosverktyg och nyckelkodning immobilizer 2in1
Kampanj!

Topdon Ultradiag diagnosverktyg och nyckelkodning immobilizer 2in1

9490 kr / 7990 kr 7990 kr

Tidigare lägsta pris

7990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Kampanjpris på nya Topdon UltraDiag!
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Artnr: 500-515
 • Produktbeskrivning
 • Topdon UltraDiag 2-i-1 diagnostisk skanner och nyckelprogrammeringsverktyg 
  Nyckelprgrammeringsfunktionerna är inte heltäckande men skall ses som ett bra komplement till diagnosfunktioner. Önskar ni bättre nyckelkodningsmöjligheter så rekommenderar vi Otofix IM2 eller IM1.

  TOPDON UltraDiag är ett allround diagnosverktyg med extra funktioner för nyckelprogrammering (lättare start och stöldspärrar). UltraDiag kan utföra fullständiga OBD2-funktioner, få åtkomst till åtta vanliga Servicefunktioner och stödjer fullständig systemdiagnostik för 60+ bilmärken över hela världen.

  I köpet ingår 2 års användningslicens, köp ny licens genom oss vid behov.

  Diagnosskannern har även mer avancerade funktioner som Repair Data Library för att snabbt komma igång med bilreparationer och dubbelriktade kontroller för att exakt lokalisera de felaktiga delarna. Detta kraftfulla verktyg kan matcha nycklar och arbeta med bilnycklar och startspärrsystem. Funktionerna omfattar PIN-avläsning, nyckelinlärning, fjärrkontrollsinlärning och alla borttappade nycklar.

  Dessa nyckelprogrammeringsfunktioner ger mångsidighet och öppnar många nya intäktsmöjligheter. Det perfekta verktyget för verkstäder och låssmeder.

  Fullständig systemdiagnostik för över 60 bilmärken

  Få en komplett diagnosrapport för över 60 olika bilmärken med UltraDiag-skannern. Med detta kraftfulla verktyg kan du utföra en omfattande skanning av alla fordonssystem, inklusive motor, växellåda, krockkudde, ABS, ESP, TPMS, startspärr, gateway, styrning, radio och luftkonditionering. Du får tillgång till all information du behöver för att få ditt fordon att fungera smidigt igen. Inga fler gissningar - UltraDiag-skannern ger dig en komplett bild av din bils hälsotillstånd.

  Dubbelriktad kontroll

  UltraDiag-skannern kan få åtkomst till fordonsspecifika delsystem och komponentdelar som driver ställdonen för att utföra en specifik funktion. Detta avgör systemets eller delarnas integritet, vilket gör att användarna kan analysera och lokalisera felaktiga delar mer exakt. Dubbelriktad styrning omfattar bränsleinsprutare, kylvätskepumpar, fönster, vindrutetorkare med mera.

  Repair Data Library

  Maximera dina diagnostiska möjligheter med TOPDONs UltraDiag och dess DTC Repair Guide. Diagnostisera enkelt problem med ditt fordon och få vägledning om reparationer med verktygets felkodsdefinitioner för alla system. Detta inkluderar instrumentpaneler och luftkonditioneringssystem. UltraDiag är kompatibel med Chrysler/Dodge/Jeep/Fiat 2010-2014 och utökas med kontinuerliga uppdateringar - ett måste för alla tekniker och gör-det-själventusiaster.  8 servicefunktioner

  UltraDiag erbjuder de 8 vanligaste återställningsfunktionerna för personbilar: Återställning av olja, anpassning av gasspjäll, återställning av EPB, återställning av styrvinkel, regenerering av DPF, avluftning av ABS, återställning av BMS och återställning av krockkuddar.

  AutoVIN och AutoScan: med automatiskt fordonsidentifiering för mer bekvämlighet

  UltraDiag levereras med AutoVIN- och AutoScan-funktioner för att effektivisera reparationsarbetet och spara diagnostid. AutoVIN identifierar automatiskt fordonsinformation som märke, modell och tillverkningsår. AutoScan upptäcker alla fordonssystem och hämtar enkelt felkoderna.

  Uppslagning av fordonstäckning

  Ange fordonsinformation och den funktion du vill utföra på en bil. Funktionen Vehicle Coverage Lookup kan kontrollera om enheten är tillämplig på ditt fordon. Lookup Coverage har stöd för över 60 varumärken.

  Trådlös diagnostik med VCI Bluetooth

  UltraDiag levereras med en magnetisk VCI som fästs på baksidan av surfplattan för enkel förvaring. Genom att ansluta VCI till fordonen via Bluetooth får användarna ultimat flexibilitet vid diagnos.

  Förbättrad hårdvara för bekvämlighet och prestanda

  UltraDiag har ett batteri på 10000 mAh med lång livslängd som gör att teknikerna slipper upprepade laddningar under dagen. Android 11.0 ger snabbare användargränssnitt och bearbetning.

  Utrustad med en USB-Typ A-port kan användare ansluta VCI till surfplattan för mer tillförlitliga dataöverföringar vid arbete med startspärrsystem.

  HDMI-porten gör det möjligt att projicera diagnosprocessen för demonstrations- och analysändamål. Expansionsplatsen för TF-kort stöder upp till 128 gb extra lagringsutrymme.

  Uppslagning av fordonstäckning

  Ange fordonsinformationen och den funktion du vill utföra på en bil, så kan funktionen Vehicle Coverage Lookup kontrollera om enheten är tillämplig på ditt fordon. Lookup Coverage stöder 60+ varumärken.

  Förbered för batteritestning

  Användare kan para ihop UltraDiag med TOPDONs senaste batterianalysator, BTMobile ProS, för att övervaka bilbatteriets hälsa trådlöst. Denna kombination förvandlar UltraDiag till ett högteknologiskt verktyg för batteritestning.

  UltraDiag specifikationer

  Operativsystem: Android 11.0
  Inkluderar 2 års användningslicens med fria uppdateringar under perioden.
  Lagringskapacitet: RAM 2GB & ROM 32GB
  Skärm: 8 tum, 1280*800 upplösning
  Anslutningsmöjligheter: Bluetooth 5.0/SPP USB Wi-Fi
  Kamera: 5 megapixlar
  Batterikapacitet: 10000mAh
  Portar: USB Typ-A/USB Typ-C/RJ45/HDMI/DC Laddningsport

  Täckninglistor för UltraDiag:
  https://www.topdon.com/pages/support-diagnostic-tool


 • Egenskaper
 • Nedladdning

Se fler varor

Andra köpte även

iCarsoft CR MAX OBD2 felkodsläsare diagnosverktyg alla bilmärken touchplatta
REA
Toppsäljare!
3790 kr 3990 kr
Köp
 Konfiguration iCarsoft CR MAX/CR GENIUS
REA
199 kr 349 kr
Köp
 iCarsoft CR PRO+ felkodsläsare 2nd generation OBD2 scanner alla märken
REA
Toppsäljare!
3390 kr 3590 kr
Köp
Logga in